WANDELGROEP

Vanuit de buurtgroep is een wandelgroep opgericht. We hebben nog niet veel aanmeldingen maar hierbij willen we weer een oproep doen voor nieuwe enthousiastelingen.

Er zijn twee initiatieven:

De eerste groep is gericht op overdag wandelen. Hiervoor is een appgroep opgericht door Ans de Vos. Je kan je hiervoor aanmelden en wanneer iemand zin heeft om te wandelen kan dat daarin gemeld worden. Iedereen die in die appgroep zit kan zich dan aansluiten wanneer het hem of haar goed uitkomt. Heb je interesse laat dit dan weten via het contactformulier op deze site.

Het tweede initiatief is een wandelgroep op een vast tijdstip: op maandagavond om 19.00u. Bedoeling is om iedere maandagavond een uurtje te gaan wandelen. We vertrekken dan vanaf het veldje tegenover Klein Brabant nummer 1. Lineke Kooyman zal met deze groep zoveel mogelijk meelopen. Het idee is dat je net iets verder wandelt (ongeveer 5 km) in een groep dan alleen. Het rondje zal meestal naar Voorburg gaan maar we kunnen dit ook afwisselen met een rondje Sparrendaal. Honden zijn welkom.