WijKleinBrabant

WijKleinBrabant is er voor alle bewoners van Klein Brabant en de Oisterwijkstraat in Vught. Uit hun midden is een Buurtcomité gevormd dat allerlei activiteiten in de wijk organiseert.

Buurtcomit WijKleinBrabant2

 Voor de activiteiten en financieel beheer is in 2019 de Stichting WijKleinBrabant opgericht. Het bestuur bestaat per mei 2023 uit Leopold van Dijk (Penningmeester), Patricia Konings (Secretaris) en Jeff Fransz (Voorzitter). Het bestuur draagt verantwoording af aan het Buurtcomité van WijKleinBrabant. De akte van oprichting van de Stichting is gepubliceerd op deze website en kun je openen via deze link.

Daarnaast bestaat er een aantal andere initiatieven zoals Buurkracht, Werkgroep Spoor en Werkgroep AED.

Ook zijn er in de wijk een paar WhatsApp-groepen actief:

  • WhatsApp Alert 'Veilig Klein Brabant': voor het melden van verdachte of dringende situaties of noodgevallen. Voor meer informatie en aanmelding voor deelname in de groep, klik op: WhatsApp Alert 
  • Kl. Brab. Vraag maar raak: Vraag maar raak over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor Kl. Brabant. Wil je lid worden van deze WhatsApp-groep stuur dan een bericht met je naam, adres, e-mailadres en mobiel telefoonnummer naar Beheer Website.
  • Reanimatie Kl. Brabant e.o.: Voor alle mensen in de wijk die de Reanimatiecursus hebben gedaan. Aanmelding hiervoor kan via het contactformulier op deze site (Werkgroep AED) of via de website van de Stichting HartVeilig Vught
  • Huurders Klein Brabant: omdat het goed is om elkaar te (leren) kennen, het nuttig is om informatie uit te wisselen en vanwege de gezamenlijke belangenbehartiging. Wil je lid worden van deze WhatsApp-groep stuur dan een bericht met je naam, adres, e-mailadres en mobiel telefoonnummer naar Beheer Website.

Je kan ook contact opnemen met alle initiatieven via het contactformulier.

Het buurtcomité heeft een besloten groep aangemaakt die je op facebook kunt vinden onder de naam WijKleinBrabant. Hier kun je je aanmelden als lid.
In deze groep wordt belangrijke en minder belangrijke informatie gedeeld en worden foto's geplaatst. Zelf kun je ook leuke, gekke, gezellige en belangrijke berichten en foto's plaatsen die te maken hebben met onze wijk. Dit wordt dan gepubliceerd na goedkeuring van de beheerders van de fb groep. 
 
Het Buurtcomité komt een paar keer per jaar bij elkaar. Van deze vergadering worden notulen gemaakt. De notulen van de laatste vergadering kan je hier lezen.
 

facebookkleinbrabant