Kopje_koffie.jpg - 16,37 kB We mogen weer koffieochtenden organiseren!

Dus dat doen we dan ook!

De eerste koffieochtend is  op donderdag 28 oktober van 10.00 - 12.00u..

We zijn dan van harte welkom op de Oisterwijkstraat 4 bij gastheer Niki.

AANMELDEN IS WEL NOODZAKELIJK!

Dat kan door een mailtje te sturen naar 

 

Wil je ook een keer een koffieochtend organiseren? Daarvoor kan je je ook aanmelden bij Jeannette.

BURENDAG

Afgelopen zaterdag heeft na lange tijd weer de burendag plaatsgevonden en we hebben genoten!!

Voor de kleintjes was er een vossenjacht georganiseerd en daarna konden alle wijkbewoners iets van hun gading kopen op de vrijmarkt onder het genot van een drankje en hapje, deels gesponsord door Jumbo.

Buurtdag2      Buurtdag5     Buurtdag4

Buurtdag3   Buurtdag6

 

Zaterdag 4 september wordt er een wijkactiviteit georganiseerd, waarvoor alle bewoners van Klein Brabant en de Oisterwijkstraat zijn uitgenodigd. Het wordt vast ontzettend gezellig om elkaar na zo’n lange tijd weer te ontmoeten en beter te leren kennen!

Wat gaan we doen? vosje

  • 14.00-15.00 Vossenjacht voor de kinderen.

Alle kinderen verzamelen zich op het basketbalveldje (tegenover Klein Brabant 113) en krijgen daar een stempelkaart. Wie gaat het lukken om alle ‘vossen’ in de wijk te vinden??

We zijn hiervoor nog op zoek naar ongeveer 8 volwassenen die zich willen verkleden en verstoppen in de wijk. Voor kinderen natuurlijk superleuk als één van hun ouders hieraan meedoet, maar ook als je geen kinderen hebt mag je je hiervoor aanmelden. Het is namelijk hartstikke leuk om vos te zijn, dus gewoon doen ;). Het maakt niet uit als wat je verkleed gaat.  Meld je aan via het contactformulier!

  • Vanaf 15.30 Vrijmarkt + Buurtborrel bij het basketbalveldje (tegenover Klein Brabant 113)

Heb je nog spulletjes op zolder liggen waar iemand anders gelukkig van kan worden? Of wil je kind nog graag wat speelgoed verkopen? Of cupcakes bakken en die verkopen? Of een muziekoptreden geven? Het kan allemaal op deze leuke vrijmarkt voor jong en oud! En is dit niet helemaal jouw ding? Geen probleem. Er is ook een buurtborrel met hapjes en drankjes, waar je gewoon gezellig kan kletsen met elkaar.

Dus.. zet zaterdag 4 september alvast in je agenda. Tot dan!

 

De Pluktuin (vervolg)

Er is vanaf de start hard gewerkt aan en in de tuin en inmiddels (05-07-2021) groeit en bloeit er al van alles!

Wijkgenoten zijn van harte welkom om eens langs te komen bij de pluktuin en wanneer er geoogst wordt en er veel oogst is wordt dit via de mediakanalen doorgegeven.